Teater 22 mars

Hej,

Torsdag den 22 mars kommer 8Ma och 8Mb få möjlighet att gå på teater. De ska få se pjäsen “Våra drömmars stad” på Stadsteatern i Stockholm. Detta är en obligatorisk skolaktivitet som vi hoppas att eleverna kommer uppskatta.

Eleverna kommer få se pjäsen under skoltid men skoldagen kommer bli något förskjuten. Vi kommer åka gemensamt till och från teatern. Vi på skolan vill att samtliga elever följer med på tåget hem efter teaterbesöket. Eleverna får inte stanna kvar i stan ensamma! Skulle någon förälder vilja möta sitt barn efter teatern går det givetvis bra men vi ber er då meddela detta till undervisande svensklärare senast 21/3. Om eleverna däremot vill eller behöver hoppa av tåget längs vägen så går det givetvis bra, detta behöver inte meddelas oss på skolan.

Tider 22 mars

Eleverna läser enligt schema fram till kl. 11.00. Därefter äter de lunch i skolan.

Kl. 11.45 är det samling utanför skolans entré vid expeditionen för gemensam promenad till tåget. Teatern börjar kl. 13.00 och pågår 3 timmar inkl. paus.

Eleverna är åter vid Häggviks station ca 16.46.

Observera att eleverna inte har någon körlektion mellan 8.00-09.00. Denna lektion är komp för att de kommer hem senare på eftermiddagen.

 

Vi hoppas att vi får ett trevligt och minnesvärt teaterbesök tillsammans!

Vänlig hälsningar,
Svensklärarna på SMK

P.S Skulle någon elev inte har möjlighet att följa med vänligen kontakta Linda Domeij senast 19 mars.